top of page
  • Writer's pictureAREPMF

Aniversare AREPMF – Am împlinit 2 ani! 

Dragii mei dragi,


Împlinim astăzi doi ani de când ne-am infiintat!

Doi ani minunaţi, nu uşori, nu foarte lini, dar cu certitudine, doi dintre cei mai efervescenţi ani, cei mai dinamici Ani, ai Vietilor noastre!

Am pornit la Drum în urmă cu doi ani, cu oameni frumoşi, curajoşi, idealişti şi animaţi de dorinţa implementării unor noi metode de lucru în munca noastră, din dorinţa ca practica pediatrică, parte esenţială a muncii noastre de zi cu zi, să fie recunoscută, apreciată, valorizată, asa cum merită.


Copiii sunt Viitorul!

Noi, medicii de familie, avem în Grijă aceste comori!

Noi, dragii mei, avem onoarea de a ingriji şi modela Viitorul!

Suntem astăzi o echipă mare, puternică, serioasă, cu oameni dragi alături de noi, de pe tot întinsul acestei ţări “Binecuvântate de Domnul pe Pământ” aşa cum atât de frumos a spus cândva Nicolae Bălcescu, despre Pământul românesc.

Am trăit împreună momente magice, am simţit bucuria împlinirii, am reuşit să ne apropiem cu paşi mari de ţinta noastră: lucrurile se schimbă în jur, oamenii vin cu drag alături de noi, pentru că încrederea şi usile noastre sunt deschise larg pentru medicii tineri, pentru cei dornici sa lupte, pentru toţi aceeia care sunt in stare să mai aibă idealuri, pentru care merită să lupţi şi să rămâi în Ţara Ta

Valoarea noastră este dată de munca noastră, de echipa noastră. Avem credinţa că, numai dovedindu-ne importanţa pe care o avem în modelarea unei societăţi, vom întelege cu toţii că fără o medicină primară puternică, nu poate exista un Sistem de Sănătate puternic, performant.

Mulţumesc astăzi tuturor colegilor noştri, medici specialişti în medicina de familie, medici specialişti de alte specialităţi, asistentelor medicale, părinţilor, pentru încrederea acordată, pentru curajul de a decide, pentru munca lor susţinută alături de noi! Promovarea unui Stil de viaţă sănătos, e posibilă doar prin educaţie, voinţă, curaj şi multă, enorm de multă muncă de echipă!


Dragi membri activi şi simpatizanţi ai Asociaţiei Române pentru Educaţie Pediatrică în Medicina de Familie (AREPMF), la Zi aniversară, permiteţi-mi, în numele membrilor fondatori şi al meu, personal, să vă urez din INIMĂ:

LA MULŢI ANI RATIUNE, INIMĂ ŞI SUFLET AREPMF!!


Cu drag şi respect,

Valeria Herdea

Presedinte AREPMF

2 views
bottom of page