top of page

Anunț Conferința Zilele AREPMF, 24-26 noiembrie, București, Hotel Crowne Plaza

Dragi colegi,

Suntem onorați să vă invităm la Conferința Națională - Ediția de Toamnă a Asociației Române pentru Educație Pediatrică în Medicina de Familie (AREPMF), dedicată Zilei Internaționale a Drepturilor Copilului, eveniment organizat în perioada 24-26 noiembrie 2023, la București, Hotel Crowne Plaza.

Tema centrală: „Educația pentru Sănătate - Cod Roșu pentru România”

Conferința reunește echipe medicale interdisciplinare, speakeri interni și externi, care vor aborda teme esențiale pentru activitatea noastră de fiecare zi.


Vom parcurge un periplu științific alert, de la etapa preconcepțională la sarcină și lăuzie. Ne vom opri atenția asupra grupelor de vârstă cu nevoi de îngrijire specială, de la nou-născut la adolescent sau tânăr. Vom vorbi deschis despre droguri și despre riscul de boală severă infecțioasă în contextul în care avem acces la vaccinuri care să le prevină.


Vom aborda subiectul responsabilității enorme de a deveni părinte la o vârstă la care o fată minoră ar avea încă timp și dreptul să viseze la viitor, cu condiția să poată avea acces la informație corectă și prevenție sustenabilă.

Vom vorbi despre Azi și Mâine, în contextul schimbărilor medico-sociale post-pandemice, împreună cu dumneavoastră, pe parcursul a 20 de sesiuni interactive la care vă invităm pe toți să ne fiți alături. Evenimentul se va desfășura EXCLUSIV cu prezență FIZICĂ și va fi creditat EMC.Pentru mai multe detalii și înscriere la Conferință, vă rugăm să accesați link-ul de mai jos:https://www.conferinte-arepmf.ro/Vă așteptăm cu drag alături de noi!


Echipa AREPMF

362 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page