top of page

Comunicat post-eveniment Școala de Vară a AREPMF - 14-17 iulie 2022 - Covasna
COMUNICAT POST-EVENIMENT

“Școala de Vară” a AREPMF - Covasna 2022


În perioada 14-17 iulie 2022, la Covasna, s-a derulat Programul Educațional al Școlii de Vară a Asociației Române pentru Educație Pediatrică în Medicina de Familie (AREPMF).


Oaspeți dragi au generat un program științific complex și provocator: Conf. Univ. Dr. Diana Păun - distins endocrinolog, Prof. Univ. Dr. Smaranda Diaconescu - pediatru, Prof. Univ. Dr. Eugene Leibovitz - infecționist pediatru - Israel, Prof. Univ. Dr. Dumitru Borțun – Comunicare și Relații Publice (SNSPA), Conf. Univ. Dr. Mariana Câmpeanu - arte vizuale, Dr. Mihaela Suceveanu - cardiolog, împreună cu medici pediatri, chirurgi, medici de familie - instructori formatori în medicina de familie - au dat Școlii de Vară profunzimea dată de Știință, au lărgit orizonturile Cunoașterii celor prezenți.


Diminețile de știință abstractă au fost îmbinate în mod util și în același timp plăcut, cu după-amiezi de introspecție a Sufletului uman. Pictura sau Muzica ne-au permis să găsim împreună căi de rezolvare a stărilor conflictuale, să ne gestionam emoțiile negative mai ușor, să ne umplem de Bucuria Creației, punând stavilă, pentru câteva zile, între Noi și Realitatea de acasă.

Desfășurată într-un cadru de vis, Școala de Vară a AREPMF 2022 a reușit să îmbine frumos Știința, Cercetarea, Inovația, Pasiunea, Curajul, Căldura umană - valori și principii fundamentale, care pot creiona și menține Prietenii adevărate în Timp, pot aduna la un loc Oameni minunați, pot suda Familia.


Școala de Vară a AREPMF s -a bucurat de 15 sesiuni științifice, pe parcursul a 4 zile, susținute de un număr de 25 de speakeri.


Mulțumim tuturor colegilor noștri pentru implicare și suport, precum și partenerilor educaționali pentru că au făcut posibilă derularea evenimentului profesional-științific în condiții excelente.


Vă dorim o Vară minunată și vă așteptăm cu mult drag la evenimentele AREPMF 2022-2023:


  1. Săptămâna Alăptării 02.08.2022 - Hotel Holiday Inn - București

  2. Conferința Națională dedicată Zilei Internaționale a Drepturilor Copilului - Zilele AREPMF 2022- 18-20 noiembrie 2022, Hotel Iaki, Mamaia

  3. Congresul Național AREPMF, cu participare Internațională - 2-5 martie 2023, Poiana Brașov


În numele Echipei AREPMF,


Valeria Herdea


www.arepmf.ro | www.conferinte-arepmf.ro
247 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Opmerkingen


bottom of page