top of page

Platforma Națională de Informare cu privire la Vaccinarea împotriva COVID-19

În vederea accesului eficient și transparent la informații medicale validate științific, poate fi utilizată această sursă sigură, întreținută de specialiști în vaccinare și comunicare, despre noile vaccinuri care pot preveni infecția produsă de virusul SARS CoV-2 , respectiv boala Covid-19, cauzatoare a actualei pandemii: https://vaccinare-covid.gov.ro/


Agenția Europeană a Medicamentului (EMA) reprezintă instituția europeană care asigură validarea eficienței, siguranței și calității vaccinurilor COVID-19.

Vaccinurile rămân singura modalitate eficientă, verificată în timp, pentru prevenția unor infecții virale amenințătoare de viață. Este un pas enorm, să avem acces la informații transparente, corecte, provenite din surse avizate științific.

Pentru prima dată, în mod real, suntem parte a unui mecanism european, prin care România va avea acces la aceleași resurse de prevenție ca și oricare alta țară europeană.

COVID-19 a generat o pandemie, a îmbolnăvit până la 1 decembrie 2020 63,641,374 de persoane și a secerat 1,474,984 de vieți omenești (https://www.worldometers.info/coronavirus/) în mai puțin de 10 luni și a îngenuncheat o Planetă.


Este momentul să ne ridicăm privirea, să ne informam corect, să privim spre îngenuncherea de astă dată, a acestei pandemii. Este momentul să privim optimist spre revenirea la viața noastră!


Cu respect, Echipa Dr. Herdea Valeria


386 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page