top of page

Bistrita-Comunicat post eveniment 

Vineri, 15 mai 2015, a avut loc la Bistrița primul eveniment județean al AREPMF – Asociația Română pentru Educație Pediatrică în Medicina de Familie, organizat în parteneriat cu Colegiul Medicilor Bistrița-Năsăud.

A fost o zi plină pentru medicii de familie bistrițeni interesați de practica pediatrică, de supravegherea activă a copilului. Evenimentul a început cu sesiunea de neonatologie care  s-a completat firesc cu cea de puericultură iar actualitățile în nutriția pediatrică s-au bucurat de același interes ca și up-date-urile din vaccinologie.

Sesiunea de Pediatrie și-a propus să acopere subiecte de permanent interes în relația medic de familie – pacientul copil, abordând teme frecvent întâlnite în asistența medicală a copilului.

Atât lectorii invitați cât și participanții s-au bucurat de interactivitatea sesiunilor, confirmând importanța educației și prevenției în practica pediatrică a medicului de familie precum și rolul echipei interdisciplinare în îngrijirea medicală a copilului.

Le multumim distinșilor noștri lectori: Prof. Dr. Miu Nicolae, Prof. Dr. Stamatin Maria, Conf. Dr. Cucerea Manuela, Conf. Bizo Aurel, Conf. Dr. Lazar Calin, Conf. Dr. Farcau Dorin, Sef Lucrări Dr Simionescu Bianca.

Le mulțumim colegilor noștri, membri AREPMF, pentru implicarea și lucrările lor extrem de utile pentru practica medicului de familie: Dr. Rus Niculina Simona, Dr. Tănase Otilia, Dr. Popa Mioara din județul Bistrița-Năsăud și As. Univ. Dr. Pop Claudia Felicia, Dr. Costiug Emiliana, Dr. Mureșan Ioan din Cluj.

Sponsorilor și partenerilor nostri de încredere, fără de care nu am fi pornit la drum, le adresăm mulțumiri, le dorim mult succes și îi invităm alături de noi în derularea proiectelor viitoare!

Dr. Valeria Herdea, Președinte AREPMF

Stimati invitati!

Dragi colegi si prieteni, dragi colaboratori, sponsori si organizatori!

In numele Comitetului de Organizare-echipa AREPMF, va multumesc mult pentru implicare si participare!

Evenimentul desfasurat la Hotel Ozana, din Bistrita, a avut ca principal obiectiv abordarea interdisciplinara a subiectelor importante pentru practica pediatrică a medicilor de familie . Prezenta in sala a unui numar foarte mare de medici ,reactiile pozitive apărute imediat dupa eveniment, din partea lectorilor si a participantilor, confirma valoarea stiintifică a evenimentului precum și interesul pentru pregatirea stiintifica in domeniul practicii pediatrice. Chiar dacă astăzi informația profesională  este doar la distanță de un click, să nu pierdem legătura cu  comunicărea directa care a permis totdeauna să se valorifice activități, să ne cunoaștem valențele și să ne afirmăm prin discuții, prezentări, comentarii.Este necesara organizarea unui asemenea eveniment si in viitor .Va invitam sa fiti alaturi de noi!

S-au facut fotografii din toate momentele acestui eveniment ,am ales cateva care sunt reprezentative in ceea ce priveste organizarea,distinsii nostrii lectori ,membrii  AREPMF din Cluj si Bistrita,prezenta colegilor în sală, fotografii ce vor putea fi vizualizate pe site-ul AREPMF www.arepmf.ro.Accesati site-ul si bucurati-va!


Cu drag si respect,

Dr. Rus Niculina Simona, Coordonator judetean AREPMF

1 afișare

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page