top of page

Boli care s-au reactivat după ce părinții nu și-au mai vaccinat copiii


În zilele noastre, venim în contact, în fiecare zi, cu foarte mulți oameni. Călătorim cu avionul, mergem în spații supraaglomerate, copiii noștri frecventează colectivități mari de copii. E foarte greu să îi protejăm de toate infecțiile virale, dar e datoria noastră de părinți să le asigurăm dreptul de a fi protejați de boli infecțioase grave, prevenibile prin vaccinare. O boală infecțioasă poate avea complicații grave, nu-i doar o simplă boală a copilăriei! Alegeți vaccinarea! Alegeți viața!


Poate părea greu de crezut, dar este adevărat: boli despre care se credea că sunt eradicate au ajuns să se reactiveze ca urmare a scăderii ratelor de vaccinare. Iată ce informații și recomandări oferă medicul specialist, precum și ce s-ar întâmpla la nivel mondial dacă nu ar mai exista vaccinuri.

Dr. Emiliana Costiug ne spune că "epidemia de rujeolă este exemplul evident și, din păcate, dovada cea mai tristă că vaccinul ROR este eficient și că, refuzând vaccinul ROR, ne expunem copiii la riscul de a se imbolnăvi de rujeolă, ne asumăm riscul complicațiilor severe ale rujeolei.
Articolul complet poate fi citit pe www.qbebe.ro.
23 afișări
bottom of page