top of page

Campania umanitara AREPMF – CUTIA BUCURIEI DE CRACIUN 

Craciunul lui 2014 a fost altfel…a fost incarcat de daruire si bucurie, a fost o lectie de generozitate si solidaritate si a fost dovada vie ca impreuna putem schimba ceva in lumea in care traim.

In acest an, Asociatia Romana pentru Educatie Pediatrica in Medicina de Familie a avut initiativa de a uni eforturile celor care doresc sa ajute in cadrul campaniei “Cutia Bucuriei de Craciun”.

 Medicii de familie implicati, alaturi de parinti si copii generosi, au colectat cutii cu jucarii, haine, incaltaminte si dulciuri. Acestea au fost transportate in sate si catune izolate, la cabinetele medicilor de familie iar de acolo la copiii nevoiasi si cuminti.

Medicii de familie cunosc nu doar problemele de sanatate ale pacientilor lor ci si celelalte multe alte probleme, ei cunosc cel mai bine copiii, nevoia lor de bucurie si speranta.

Ne-am bucurat de sprijin si ajutor din partea multor firme, fundatii si oameni generosi, am facut echipa buna cu mamicile, asistentele si studentii voluntari, am fost incurajati in actiunile noastre iar asta ne-a stimulat sa mergem mai departe.

Oficial, campania s-a incheiat in ziua de Ajun. Mos Craciun a ajuns in acest an in locuri in care n-a mai fost pana acum oferind Cutiile Bucuriei de Craciun.


Suntem multumiti si vom repeta cu siguranta astfel de actiuni!

4 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comentários


bottom of page