top of page
  • Poza scriitoruluiAREPMF

Chestionar pentru parinti – PEACE SITE – Asociația de Educație Prenatală din România

Acest chestionar vă este adresat dumneavoastră, părinților. Acest chestionar este realizat în cadrul proiectului ERASMUS+ ”Educația parentală și conștientizarea comunității pentru a permite includerea socială a adolescenților expuși riscului de a deveni părinți” PEACE SITE coordonat de Asociația de Educație Prenatală din România.


Scopul acestui chestionar este de a identifica opiniile dumneavoastră și resursele de care ați avea nevoie pentru a comunica mai bine cu copilul/copiii dumneavoastră în privința educației sexuale și educației prenatale. Răspunsurile dumneavoastră sunt foarte importante pentru noi şi nu le vom comunica nimănui în această formă.

În baza acestor răspunsuri vor fi elaborate în cadrul proiectului materiale și aplicații care vor fi accesibile pe o platformă on-line creată în acest sens cu scopul de a oferi în primul rând părinților instrumente și resurse pentru a ști și a putea să comunice mai bine cu copiii.

Va rugam sa completaţi acest chestionar prin bifarea rspunsurilor pe care le considerați corecte. Este important de reținut că pentru fiecare întrebare trebuie completat răspunsul pe fiecare rând, chiar dacă răspunsul este ”nu” sau ”nu este cazul”, fiindcă altminteri nu puteți trece la pagina următoare.


Vă mulţumim anticipat și vă vom ține la curent cu realizarea tuturor produselor proiectului!

Lavinia Nanu, președinte Asociația de Educație Prenatală din România.


7 afișări
bottom of page