top of page
Poza scriitoruluiAREPMF

Comunicat post-eveniment - Congresul Național al AREPMF 9-12 martie 2023, Poiana Brașov



Comunicat post-eveniment

Congresul Național al AREPMF

9-12 martie 2023, Poiana Brașov



Un eveniment important al lumii medicale, Congresul Asociației Române pentru Educație Pediatrică în Medicina de Familie, Ediția a VIII-a, și-a închis porțile.

Manifestarea științifică a reunit, în perioada 9-12 martie, la Poiana Brașov, aproape 800 de participanți, medici de diverse specialități (medicină de familie, pediatrie, neonatologie, chirurgie, ortopedie, neurologie, pneumologie, gastroenterologie, cardiologie, ORL, ginecologie, implicate în îngrijirea copiilor, adolescenților și tinerilor noștri pacienți. Lor li s-au adăugat farmaciști și psihologi care au același interes profesional: copiii!

Cei 140 de speakeri, din țară și străinătate, au susținut cele 40 de sesiuni științifice,care s-au desfășurat în două săli în paralel.

Joi, lucrările Congresului au debutat aducând în fața colegilor două subiecte de mare interes – managementul cabinetului medical și BLS.

În ziua de vineri, paralel cu sesiunile știintifice, s-au desfășurat șase ateliere, ale căror teme, de interes pentru practica zilnică, au fost apreciate de mulți colegi, care au epuizat rapid preînscrierile, având în vedere faptul că numărul de locuri a fost limitat.

Ziua de sâmbătă a început în forță, la ora 8.00 cu sesiunea Meet the Experts. Sala plină a fost o confirmare a nevoii de informație medicală prezentată de profesioniști respectați, care au împărtășit cu generozitate experiența profesională.

Tot sâmbătă, în sesiunea dedicată asistentelor medicale, pe parcursul întregii zile, teme de interes practic au fost prezentate celor peste 40 de participante.

Sâmbătă a fost ziua în care invitații noștri speciali, adolescenți și copii, au susținut un scurt atelier prezentând o lucrare despre drepturile copiilor dar și o minunată și inedită defilare a modei, prilej de a oferi flori doamnelor.

Cea de a patra zi a Congresului, duminică, s-a desfășurat cu sălile pline: subiecte de la neonatologie și urgențe până la imuno-alergologie și fumat i-au ținut pe participanți împreună până la momentul festiv de oferire a premiilor pentru lucrările tinerilor medici, la cele douăsecțiuni: E-poster și comunicări orale.

Evenimentul medical, creditat pentru medici, farmaciști și asistenți medicali, a fost susținut de peste 40 parteneri educaționali. Ca de fiecare dată, au fost alături de noi atât parteneri media, cât și parteneri instituționali, cărora le mulțumim!

De asemenea, mulțumim tuturor participanților pentru interesul acordat evenimentelor AREPMF. Vă așteptăm cu drag alături de noi și la următoarele întâlniri profesionale!


Încă de pe acum vă invităm în 2024, în perioada 7-10 martie, la următoarea Conferință Națională AREPMF!



Cu drag,

Echipa AREPMF





1.944 afișări

Comments


bottom of page