top of page

Conferința Națională a Asociației Române pentru Educație Pediatrică în Medicina de Familie (AREPMF)


Dragi colegi, Stimați parteneri,

Îmi face o deosebită plăcere și onoare să vă anunț deschiderea lucrărilor unui eveniment științific de excepție în zilele imediat următoare:

Conferința Națională a Asociației Române pentru Educație Pediatrică în Medicina de Familie (AREPMF) 22-25 februarie 2018

În perioada 22-25 februarie 2018, va avea loc la Târgu Mureș, Hotel Imperial Inn cea de-a IV-a Ediție a Conferinței Naționale a Asociației Române pentru Educație Pediatrică în Medicina de Familie (AREPMF):

“Tradiție și Modernism în Practica Medicală”

MOTTO: “Îndrăznește, poți!”

Având ca Partener științific și educațional Universitatea de Medicină și Farmacie Târgu Mureș, Partener logistic Primăria Tg Mures AREPMF continuă seria manifestărilor dedicate medicilor de familie cu practică pediatrică, dar și medicilor din alte specialități conexe pediatriei.

Pe durata celor patru zile ale Conferinței cu participare internațională vor fi audiate lucrări științifice susținute de personalități marcante ale medicinei și vor avea loc 20 ateliere interactive și dezbateri pe teme variate, sesiuni “Meet the Professor” si “Meet the Expert”, într- un eveniment științific special, inovativ, captivant și elegant, puternic și sensibil în același timp, în care se vor îmbina știința și comunicarea, tradiția cu modernismul, rigoarea teoriei cu realitățile practicii medicale.

Conferința este creditată de către Colegiul Medicilor din România cu 20 de puncte EMC si de OAMMR cu 15 puncte EMC.

Cele mai importante realizări ale AREPMF în 2017 sunt:

“Îndreptar de vaccinare în cabinetul medicului de familie”, volum lansat în cadrul Conferinței Naționale a Asociației Române pentru Educație Pediatrică în Medicina de Familie, Ediția a III-a, Sinaia, februarie 2017

Și

Nominalizarea AREPMF între cei zece finaliști ai EU Health Award 2017 și invitația de a participa la EU Health Award Meeting a Comisiei Europene precum si la lansarea – EU Health Policy Platform annual meeting, 27 noiembrie 2017, Bruxelles.

În anul 2018, cu ocazia Conferinței Naționale a AREPMF vom lansa:

Ediție on-line” Îndreptar de vaccinare dedicat părinților” – Autor: AREPMF“Sindromul de burnout la personalul medical” – Autori: Dr. Herdea Valeria, Dr. Brînză Ileana

Programul știintific al evenimentului poate fi consultat pe site-ul de Conferință:

Vă așteptăm cu drag alături de noi,

În numele Echipei organizatorice,


Dr. Valeria Herdea

Președinte AREPMF

32 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page