top of page
  • Poza scriitoruluiAREPMF

CONFERINTA AREPMF 2020 se amana


Dragii noștri colegi,


Urmare a evoluției infecției cu Coronavirus la nivel global și la nivel național, a măsurilor adoptate de către Departamentul pentru Situații de Urgență al Ministerului Afacerilor Interne (Hotărârea nr. 06/06.03.2020 a Grupului de Suport tehnico-științific privind gestionarea bolilor înalt contagioase pe teritoriul României), Ministerul Sănătății, a recomandărilor OMS în vigoare privind măsurile de limitare a transmiterii infectei induse de Covid-19, Consiliul Director al Asociației Române pentru Educație Pediatrică în Medicină de Familie (AREPMF) a adoptat decizia amânării Conferinței Naționale a AREPMF.

Conferința se amână pentru a doua parte a anului 2020, la o dată care va fi comunicată în timp util de către organizatori și cu promisiunea că vom face tot ce ne stă în putință să asigurăm în continuare cele mai bune condiții de desfășurare.

Întreaga echipă de organizare vă stă la dispoziție pentru suport informațional.

Ne exprimăm regretul pentru modul în care au evoluat lucrurile, deși independent de voința noastră. Dincolo de dorința și munca de a genera un eveniment profesional- științific de ținută, principalul nostru obiectiv rămâne protejarea sănătății fiecărui coleg participant la Conferință și a familiilor lor. Fiecare dintre noi îngrijim pacienți la rândul nostru. Fiecare dintre noi este serios, implicat, responsabil. Un singur om afectat, înseamnă intrarea în carantină a alți 1000 de colegi medici de familie, situație care ar genera o povară medico-socială inacceptabilă.

Mulțumim frumos Partenerilor Instituționali și Educaționali pentru tot sprijinul acordat în organizarea Conferinței.

Vă mulțumim frumos Dvs. dragi colegi, pentru înțelegere și vă asigurăm de întregul nostru suport.


Cu prețuire, în numele Echipei AREPMF,

Dr. Valeria HERDEA

Echipa Organizatorică vă stă cu drag la dispoziție la adresa de email: conferinte@arepmf.ro
132 afișări

Comments


bottom of page