top of page
  • Poza scriitoruluiAREPMF

Preventia cardiovasculara de la copil la varstnic in practica medicului de familiePreventia cardiovasculara de la copil la varstnic in practica medicului de familie

Asociatia Romana pentru Educatie Pediatrica in Medicina de Familie (AREPMF)

in parteneriat cu Asociatia Romana pentru Educatie in HTA (ARE-HTA)

si Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali din Romania (OAMGMAMR)


anunta desfasurarea Simpozionului Medical:


Preventia cardiovasculara de la copil la varstnic in practica medicului de familie”,

organizat de AGO Media, in data de 3 noiembrie 2016, in Bucuresti.

Obiectivul evenimentului este de a lansa un Proiect de preventie cardio-vasculara dedicat intregii familii: de la monitorizarea gravidei cu risc cardio-vascular la preventia dedicata copilului, adolescentului sau tanarului cu sindrom metabolic, la problemele de integrare si adaptare ale pacientului cronic cu patologie cardio-vasculara in familia sa.

Preventia primara cardio-vasculara incepe cu grja fata de gravida si copil. Factorii de risc actioneaza in fiecare etapa a vietii noastre, in dependenta directa cu genetica individuala. Familia ramane un pilon de baza in ingrijirea pacientului cronic cu patologie cardio-vasculara.

Evenimentul se adreseaza tuturor specialistilor din domeniul sanatatii, implicati in preventia bolii cardio-vasculare si adoptarea unui stil de viata sanatos in Romania.

Simpozionul va fi creditat de catre Colegiul Medicilor si OAMGMAMR, cu puncte EMC, participarea fiind gratuita, in limita locurilor disponibile.

5 afișări

コメント


bottom of page