top of page
Poza scriitoruluiAREPMF

Sofia și Matei - eroii noștri de Campanie


Sofia are 3 ani si 6 luni iar Matei are 6 ani, Sebastian 2 luni. Astazi au venit la cabinet si ne-au adus un sprijin pentru Campania “SOS Medici de Familie”. Sa spun ca am fost emotionati de gest este un adevar, dar povestea acestor copii minunati nu se opreste aici. Am aflat de la mama lor, cum s-au adunat banutii: copii mei dragi, au produs si vandut “limonada de casa”: “apa, lamaiie si un pic de dulce”. Limonada a fost apoi vanduta catre buncii si strabunicii copiilor. In plus au pus banutii lor din pusculita.


Familie de oameni frumosi care pastreaza respectul fata de munca, aprecierea fata de valoarea educatiei si creste, cladind pe Dragostea dintre Suflete.

Am luat apoi o lectie despre cum se construieste o Campanie: “povestea limonadei” intr-un filmulet, lobby si advocacy ale unui copil de 3 ani si 6 luni Sofia a spus si de ce vinde limonada: “ca sa o ajute pe doamna dr…”

Ce am simtit, nu incape in cuvinte, am plans toti cei din cabinet: medici, rezident si asistent: Recunostiinta, respect, bucurie, admiratie, Speranta, toate s-au amestecat:


EI SUNT EROII NOSTRI DE CAMPANIE

Pentru echipa mea este un privilegiu sa putem ingriji astfel de Suflete.

Romania nu este inca pierduta dragilor, are Speranta si are Viitor cu astfel de familii!


Multumim frumos Sofia, Matei si Sebastian!

Dr. Valeria Herdea





147 afișări

Comentários


bottom of page