top of page
Poza scriitoruluiAREPMF

Universitatea de Vara de Medicina de Familie


Dragi colegi,

Societatea Academica de Medicina a Familiei  in parteneriat cu Asociatia Romana pentru Educatie Pediatrica in Medicina de Familie organizeaza:

Universitatea de Vara de Medicina de Familie Durata: 5 zile; 6 ore/zi Data: 1 - 5 Septembrie 2019 (Duminica - Joi) Loc: Mistral Resort - Moeciu, Brasov Numar de participanti: 60 (numarul de locuri este strict limitat)

Format: - cursul se va desfasura sub forma de prelegeri teoretice, discutii interactive pe marginea unor cazuri clinice, ateliere de lucru s.a. - cursantii vor primi prezentarile/cursurile in format CD-DVD. - creditata de catre Colegiul Medicilor cu 30 credite EMC.

Taxa de inregistrare200 Euro *include cazare in camera dubla pe toata durata Cursului regim 4★ (4 nopti), mic dejun, taxa de curs si workshop-uri, materialele stiintifice si suportul de curs.

1. Medicii pana in 35 ani beneficiaza de subventionarea SAMF, taxa fiind: 120 euro (doar pentru loc in camera dubla). Numarul de locuri subventionate este strict limitat. 2. Inscriere doar taxa curs fara cazare si masa: 60 euro pentru medicii pana in 35 ani, 90 euro peste 35 ani

Programul si alte informatii gasiti pe site https://uvmf.samf.ro/2019/program-social/


Va asteptam cu drag!

21 afișări

Comentarios


bottom of page