top of page

INTERVIU Dr. Valeria Herdea, medic de familie, presedinte AREPMF

"Nu uitati ca nu veti avea o profesie, ci o vocatie!"

Cand o cunosti pe doamna doctor Valeria Herdea, ai senzatia ca timpul nu ii apartine. Pentru ca il daruieste, cu generozitate, tuturor, indeosebi pacientilor, mai mari sau mai mici, care au nevoie de ajutorul sau. Bunatatea si blandetea de care da dovada in permanenta sunt mostenite de la parintii sai, care au si inspirat-o in meseria aleasa. Recunoaste ca nu apreciaza oamenii pentru care zona de confort este deasupra suferintei celui de alaturi si incearca sa invete de la fiecare om in fiecare zi.

Deoarece priveste sanatatea drept un brand, considera ca trebuie sa existe un efort permanent de autoeducatie in sensul respectarii darului vietii.

Copiii sunt pentru dumneaei un tip de pacienti unici, reprezentand o permanenta provocare. Despre acestia marturiseste ca cea mai mare realizare este de a avea bucuria sa ii vada cum s-a ridicat dupa primul an de viata, intr-un miracol al carui artisan a fost, alaturi de parinti si de echipa sa.

Recomanda medicilor aflati la inceput de drum sa aiba curaj, sa lupte pentru independenta lor profesionala, pentru dezvoltarea lor personala si profesionala permanenta. Pentru ca multe ti se pot lua intr-o viata, dar pregatirea profesionala NU!


Interviul complet il puteti citi: https://www.medijobs.ro/blog/interviu-doctor-valeria-herdea-medic-de-familie-presedinte-arepmf-nu-uitati-ca-nu-veti-avea-o-profesie-ci-o-vocatie?fbclid=IwAR3b0SbaunXQTLvvCa6pKd9rLjqeceeHvyJlgNpzRdq5CTrozYjiV_BSIIA

128 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

COMUNICAT

bottom of page