top of page

Un viitor mai sanatos pentru copiii nostri!


 

Asociaţia Română Pentru Educaţie Pediatrică în Medicina de Familie (AREPMF) este o organizaţie profesională şi ştiinţifică dedicată promovării şi dezvoltării practicii pediatrice în cadrul specialitatii de medicina de familie din România.

AREPMF este inscrisa in Registrul Asociatiilor si Fundatiilor sub nr. 153 din data de 23/10/2014.


AREPMF are la baza doi piloni puternici, meniti sa sustina dezvoltarea si consolidarea relatiilor interumane, fara de care nu putem concepe si practica medicina de familie:

1. Actualizarea permanenta a informatiei profesionale medicale in practica pediatrica a echipei medicului de familie (pilonul profesional dedicat medicilor si asistentilor medicali).

2. Optimizarea stilului de viata al familiei prin Programul educational „Scoala Familiei Mele” (pilonul de educatie pentru preventie dedicat familiei).


Ce este “Scoala Familiei Mele”?

Conceptul ”Scoala Familiei Mele” este un program educational, care a fost pus in practica in cadrul cabinetului medical Dr. Herdea Valeria, pe o perioada de 4 ani, iar rezultatele obtinute dupa fiecare modul, au impulsionat extinderea acestui proiect la nivel national.

Transmiterea unor informatii medicale elementare, catre pacienti, intr-un limbaj accesibil, uzual, permite participantilor insusirea unor principii de baza in vederea optimizarii propriului stil de viata.

Va invitam sa sustineti acest proiect destinat educatiei pentru sanatate!

Sustinerea Dvs., va ajuta la a creiona un Viitor mai sanatos pentru copiii nostri!


Directioneaza 2%


Directioneaza 2% din impozitul pe venit completand Formularul 230 (pentru venituri salariale) sau Formularul 200 (pentru alte venituri).


Sponsorizeaza 20%

Sponsorizare 20% din impozitul pe profit, cumulat cu 3% din cifra de afaceri. Descarca Contractul de sponsorizare.

In numele Asociatiei Romane pentru Educatie Pediatrica in Medicina de Familie (AREPMF), va multumesc frumos pentru implicare!


Dr. Valeria Herdea

Presedinte AREPMF

1 afișare

Postări recente

Afișează-le pe toate

COMUNICAT

bottom of page