top of page

Conferinta Regionala a Asociatiei Medicilor de Familie Tomis – Constanta


Dragi colegi,


Doresc sa felicit din toata inima, echipa AMF Tomis-Constanta, pentru Conferinta pe care au initiat-o si sustinut-o in acest inceput de toamna aurie!


Devenita de acum traditie, Conferinta colegilor nostri din Constanta, dau tonul unor manifestari dense ca informatie stiintifica, rafinate si elegante, prin oamenii care au generat-o, locatia aleasa si nu in ultimul rand, modul in care oaspetii prezenti, s-au simtit pe parcursul acestei manifestari.


Conferinta de o tinuta stiintifica deosebita, gazde extrem de atente, primitoare, excelenti organizatori!


Efortul depus de catre colegii din Constanta, a avut ca rezultat un eveniment deosebit! Participanti in sala atenti, implicati, interactivitate.

Atat partea stiintifica dar si partea de relaxare, au fost atent coordonate de catre Laura Condur si echipa AMF Tomis. Amprenta principala a evenimentului a fost data cu siguranta, de eleganta care o defineste pe Laura, implicarea, diplomatia, unitatea si eficienta care ii caracterizeaza intreaga echipa (Dina Mergeani, Leila Memet,  Zitta Rozalia Popa, Sergiu Chirilă, Lizeta Giumba, Dna Dr. Paris, pentru a enumera doar pe cativa din aceasta echipa de oameni inimosi si excelenti colegi).

Cateva poze de la eveniment pot fi vazute aici: https://goo.gl/jSYQj7


Multumim frumos AMF Tomis!

Cu drag, in numele AREPMF,

Herdea Valeria si Emiliana Costiug


23 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate
bottom of page