top of page

Conferinta Regionala de Medicina de Familie, Arad 2015: Medicina de familie – prioritatea sistemului


Conferinta a avut loc la Arad, in perioada 11-13 septembrie 2015, sub patronajul si cu sprijinul organizatiilor nationale si locale, a Universitatii de Vest Vasile Goldis Arad si a autoritatilor locale. Derularea conferintei a avut loc cu participarea nationala si internationala a vorbitorilor, medici de familie si alte specialitati.

Imbinarea informatiei de specialitate cu dezbaterea problemelor stringente ale breslei se vrea un pas inainte in fixarea medicinei de familie pe schema sistemului de sanatate romanesc. Ani de-a randul, organizarea si dialogul purtat in cadrul specialitatii MF, dar si valentele cu celelalte paliere medicale sau politice, au facut ca specialitatea noastra sa prinda contur, intr-o aliniere progresiva la tendintele europene si mondiale. Conferinta aradeana a continuat linia dialogului si a organizarii, stiut fiind ca cea mai paguboasa atitudine ar fi izolarea doctorilor de familie la cabinete.

Gravele probleme, care se cer infruntate, se rezolva numai in echipa, uniti. Suntem, la aceasta ora, cea mai organizata si mai sonora specialitate medicala, din pacate nu si cea mai corect finantata. Dar IMPREUNA putem darama muntii!

6 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page