top of page

Lucrare Conferinta de Microbiologie si Epidemiologie 13-15 noiembrie 2014


In perioada 13-15 noiembrie 2014, a avut loc Conferinta Nationala de Microbiologie si Epidemiologie. Conferinta a adus impreuna specialisti de marca din domeniul medical: epidemiologi, infectionisti, specialisti in boli infectioase, laborator, specialisti in medicina de familie, specialitati conexe actului medical.

Printre participanti-dl prof dr Adrian Streinu-Cercel, dna prof Doina Azoicai, dna prof Dumitrache, dna dr Pitigoi Daniela, dl dr Geza Molnar,alaturi ,fireste de gazda Conferintei Dl Conf dr Alexandru Rafila Conferinta a avut un Program extrem de interesant, atractiv, fiind abordate teme de maxim interes, pentru toti cei prezenti.

Echipa AREPMF, a prezentat lucrarea „Vaccinarea la gravide-prezent si perspective”- atragand in acest mod un semnal extrem de serios asupra riscurilor la care este expusa o gravida care nu este vaccinata (AG, dT sau dTaP) si in mod deosebit riscurile la care este supus sugarul in primele luni de viata, prin lipsa anticorpilor protectori in cazul bolilor infecto-contagioase cu risc potential letal-tuse convulsiva si gripa.


https://static.wixstatic.com/ugd/281674_de5530e20d2e4e0f883de5f8007d03ee.pdf

9 afișări

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page